Vestigingen

Coraco Olen

Onze schrijnwerkerij in Olen is uitgerust met de nieuwste machines voor de meest uitdagende schrijnwerkerij opdrachten. Deuren, trappen, wandbekleding, gevelbekleding, maatmeubilair … Met een team van gepassioneerde schrijnwerkers produceren en plaatsen we er alle binnen- en buitenschrijnwerk op maat. Samen met onze schrijnwerkerij in Aarschot kunnen we zo snel inspelen op elke vraag van de klant en korte levertijden blijven waarborgen.

Coraco Aarschot

Sinds 1980 zijn we gevestigd op het bedrijventerrein Nieuwland in de Gaston Geenslaan in Aarschot. Onze schrijnwerkerij is er in de loop van de jaren uitgegroeid tot een moderne schrijnwerkerij met een volledig uitgerust machinepark. Om de veiligheid van onze schrijnwerkers en een kwaliteitsvolle productie te garanderen, gelden er strikte veiligheidsvoorschriften. Naast de schrijnwerkerij hebben we er ook onze burelen en een toonzaal. Kom gerust langs om u te laten inspireren voor uw project.

Wat kunnen we voor u doen?

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren voor uw B2B-project? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.

Coraco Aarschot

Thumbnail
Coraco Aarschot

Gaston Geenslaan 13
3200 Aarschot
België

Coraco Olen

Coraco Olen

Industrielaan 41
2250 Olen
België

Vestigingen

Gaston Geenslaan 13
3200 Aarschot
België

Industrielaan 41
2250 Olen
België

Toonzaal