Onze activiteiten

Van stijl-, brand- en akoestische deuren tot sfeervolle houten wandbekleding. Van houten gevelbekleding tot volledige winkelinrichting. Ambachtelijk en op maat gemaakt in massief hout, fineer en andere duurzame materialen. Met ons binnen- en buitenschrijnwerk zet u de kroon op uw project. Coraco richt zich op B2B schrijnwerkerij, ook verzorgen wij de totaalprojecten voor particulieren.

Binnendeuren en Branddeuren voor projecten

Houten deuren zijn onze absolute specialiteit. We bieden u een ruime keuze, in alle mogelijke houtsoorten (massief en fineer) en formaten. Standaard deurbladen of een deurblad op maat? Alles kan. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we u snel de kwaliteitsdeuren die het best in uw project passen. We verzorgen ook correctief en preventief onderhoud en komen ter plaatse voor interventies (spoedherstellingen, herstellingswerken op afroep, systematisch onderhoud en nazicht branddeuren).
Ontdek meer over deuren

Gevelbekleding voor projecten

Houten gevelbekleding geeft een gebouw een natuurlijke en tegelijk heel aparte uitstraling. Met plaatmateriaal of massief hout, latten of houten gevelpanelen. Een gevel bekleden met hout kan in elke stijl en met diverse houtsoorten (ceder, eik, padoek …). Het resultaat is altijd een strak en perfect afgewerkt geheel.
Ontdek meer over gevelbekleding

Houten ramen herstellen voor projecten

Hebben uw houten ramen hun beste tijd gehad? Is de houten wandbekleding van uw interieur beschadigd of aan een opfrissing toe? Waardevolle oude houten ramen herstellen we in hun oorspronkelijke staat of vervangen we door nieuw schrijnwerk. Na zo’n renovatie heeft uw gebouw weer helemaal de uitstraling van vroeger.
Ontdek meer over restauratie oude ramen

Trappen voor projecten

Functionaliteit mag ook uitstraling hebben. Daarom gaan we bij het ontwerp en de productie van trappen steeds uit van een evenwicht tussen gebruiksgemak en esthetiek, welk materiaal u ook kiest: rubberwood, beuk, eik (gebeitst of gevernist). We maken trappen op hoog niveau.
Ontdek meer over trappen

Meubels op maat voor projecten

Een houten wandbekleding brengt sfeer in uw interieur. Maar het is pas helemaal af als ook het meubilair in dezelfde stijl is ontworpen. Houten meubels op maat maken is daarom een van onze specialiteiten. In eik of een andere houtsoort, in onze schrijnwerkerij maken we het maatmeubilair dat perfect in uw interieur past.
Ontdek meer over meubels op maat

Totaalrenovatie & interieurbouw

U plant een totaalrenovatie, herinrichting van uw woning, praktijk of kantoor? U bent toe aan een nieuw winkelinterieur? Met onze uitgebreide ervaring in interieurbouw, van afbraak tot en met schilderwerk, van binnendeuren tot maatmeubilair, kunnen we u perfect adviseren in uw project en een totaalrenovatie naar wens realiseren.
Ontdek meer over totaalrenovatie & interieurbouw

Projectkeukens op maat

Bij de realisatie van residentiële en/of nieuwbouwprojecten komt heel wat kijken. Als projectontwikkelaar wilt u bijvoorbeeld ook projectkeukens die perfect in lijn liggen met de rest van de realisatie. De juiste materialen, de juiste timing, maar vooral: het juiste budget. En dat volledig op maat van de kopers. 

Daarvoor rekent u op ons. Coraco is uw professionele partner voor projectkeukens op maat.

Het beste van al? Wij nemen de volledige klantenbegeleiding voor onze rekening. Zo houdt u zich bezig met wat u het liefste doet: een project beheren en doorontwikkelen.

Meer informatie