Meubels op maat voor projecten

Bent u op zoek naar uniek maatmeubilair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Géén enkel project is immers standaard. Totaalrenovatie of kantoorinrichting, kasten voor uw winkelinterieur. In geborsteld eikfineer of onderhoudsvriendelijk HPL. U vraagt, wij maken. Coraco richt zich op B2B schrijnwerkerij, ook verzorgen wij de totaalprojecten.

 

 

 

 

Interieur op maat

In onze schrijnwerkerij in Aarschot en Olen verwerken we zowel massief hout als alle courante plaatmaterialen in HPL. Wenst u voor uw kantoorinrichting of het interieur van uw winkel of woning liever een combinatie van nootfineer en natuursteen? Alles kan. Onze interieurspecialisten bekijken samen met u welke materialen het best tot hun recht komen in uw interieur op maat!

Interieurbouw in 3D

In onze toonzaal in Aarschot kiest u samen met onze interieurspecialisten de materialen. Daarna schetsen we uw interieur op maat uit en maken we een 3D-visualisatie van uw project. Zo krijgt u meteen een duidelijk beeld van het resultaat van uw interieurwerken.

Is de materiaalkeuze gemaakt en staat het ontwerp op punt? Dan finaliseren we de detailtekeningen en leggen ze ter goedkeuring aan u voor. Een goede voorbereiding bij de productie van meubilair voor een interieur op maat is immers essentieel!

Door gebruik te maken van degelijk beslag en kwalitatieve plaatmaterialen, bieden wij de kwaliteit die uw totaalrenovatie, kantoorinrichting of interieurbouw een originele toets geeft.

Meer weten?

Contacteer ons voor advies of een offerte