Over ons

Hout heeft voor ons geen geheimen meer. In bijna 40 jaar zijn we door een gestage groei, uitbreidingen en innovaties een betrouwbare referentie geworden in houtbouw. Coraco richt zich op B2B schrijnwerkerij, ook verzorgen wij de totaalprojecten voor particulieren. Een korte kennismaking.

Referentie in houtbouw

Het begon allemaal in 1980 bij Smets Deurenfabriek in Aarschot. Ambachtelijk gemaakte deuren waren (en zijn) onze specialiteit. Al snel kwam er ook een eigen plaatsingsdienst bij. Dat werd Coraco. Om de vele projecten in Brussel en omstreken in goede banen te leiden, openden we in de jaren ‘90 een kantoor in Vilvoorde. Door de grote vraag werd de productie en plaatsing van geattesteerde branddeuren een van onze absolute specialiteiten. Maar er is meer.

Flexibiliteit troef!

Onder de naam Coraco groeide onze familiale onderneming uit tot een referentie in de houtbouw. Door de samensmelting van onze schrijnwerkerij met die van bouwbedrijf DCA kwam er een vestiging in Olen bij en werd ons dienstenpakket sterk uitgebreid. Vandaag kunnen klanten niet alleen voor deuren bij ons terecht, maar bieden we maatoplossingen voor alle binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Onze naadloze samenwerkingsmogelijkheden met verschillende DCA-afdelingen, in combinatie met de expertise en vakkennis van onze medewerkers, laten ons toe heel flexibel en snel in te spelen op de noden en behoeften van de markt.

Duurzaam & innovatief

Onze wendbaarheid, de passie voor ons ambacht én een grote drang tot innovatie maken van Coraco een competitieve en betrouwbare partner in schrijnwerkerij. Van wandbekleding tot houten gevelbekleding, van houten bijgebouwen tot de perfecte houten binnendeur. We produceren en plaatsen alle schrijnwerk met duurzame materialen, in elke stijl en binnen de kortst mogelijke termijn.

Ook voor totaalprojecten

We denken met de klant mee, ook in totaalprojecten. Een winkel, kantoor of wooninterieur inrichten. Coraco verzorgt naast de schrijnwerkerij ook bouwkundige aanpassingen, de afwerking (isolatie, chape, plafonds, gyproc- en schilderwerken) en het op maat maken van het meubilair. Wij verzorgen uw project van a tot z en werken het af met oog voor kwaliteit. Daar staat onze bijna 40 jaar ervaring met hout garant voor.

Wat kunnen we voor u doen?

Vragen over binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk of deuren voor uw B2B-project? Een offerte voor een houten wandbekleding of gevelbekleding? Meer weten over de mogelijkheden voor houten trappen? Wij helpen u graag verder.