Houten vloer & muurbekleding voor projecten

Voor de afwerking van uw vloer of wand is hout een uitstekende keuze. Het creëert een warme, gezellige sfeer en heeft een natuurlijk en duurzaam karakter. In onze schrijnwerkerij in Olen en Aarschot zijn we gespecialiseerd in de plaatsing van parketvloeren, lambriseringen en massieve sanitaire wanden. Maar u vindt bij ons ook laminaat van topkwaliteit. Kom gerust langs voor advies en inspiratie. Coraco richt zich op B2B schrijnwerkerij, ook verzorgen wij de totaalprojecten voor particulieren.

Parket

Geen enkele vloerafwerking evenaart het gezellige karakter van een parketvloer! Laat u bij ons inspireren en maak uw keuze uit meerlagenparket, massief parket, visgraat parket of lamelletjes op kant. Alles kan, in een waaier van kleuren: van ‘Dark Coffee’ tot ‘Siberian White’, van naturel tot gerookte eik.

Kan parket worden gecombineerd met vloerverwarming? Absoluut. Het is gewoon een kwestie van de juiste combinatie te vinden. Dat weten we uit ervaring! Contacteer ons en laat u adviseren door onze specialisten.

Onderhoud parket

Is uw parketvloer aan een opfrisbeurt toe? Ook voor het schuren of oliën van bestaand parket of voor grotere renovaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Laminaat

Wilt u een houten vloer die gemakkelijk te onderhouden is én de uitstraling heeft van parket? Dan is laminaat een goede keuze. Kom gerust eens langs. We overlopen graag de vele mogelijkheden.

Lambriseringen

Wanden bekleed met hout... Lambriseringen geven een mooi accent en karakter aan het interieur. In onze schrijnwerkerij maken we lambriseringen in verschillende materialen: van akoestisch plaatmateriaal, fineer, HPL tot zelfs massief geprofileerde wandbekledingen.

Onze schrijnwerkers tekenen de wanden in detail uit. Indien gewenst voorzien we ook de deurbladen in dezelfde afwerking voor een uniform resultaat. Contacteer ons voor meer informatie.